דלג לתוכן

RESTCONTROL לוגו
  • ראשי
  • למה כדאי?
  • שאלות ותשובות
  • אודות
  • מחירון
  • מאמרים
  • צור קשר
  • יציאה
  • מערכת ניהול מסעדות ובתי קפה
    המבוססת על ניהול תקציבים
ראשיgilwebdeveloper2020-11-09T15:52:42+02:00

מודל כלכלי מנצח לניהול מיטבי של העסק שלך

manage

הצלחות מוכחות בהגדלת הרווחיות ובמעבר ממצבי גרעון והפסד לרווח משמעותי ויציב לאורך זמן.

ניסיון של מעל 25 שנה בעיסקי המזון

experience

היכרות מעמיקה עם הצרכים והאילוצים בשטח, והתמחות בייעוץ ובליווי עסקים לתפעול יעיל ורווחי.

אפשרות לליווי ולייעוץ אישי

consulting

ליווי ויעוץ אישי ביישום המלצות המערכת בעסק שלך.

כניסה לאיזור אישי:

הרשמה לקוח חדש

לקבלת שנה נסיון

לקבלת שנה נסיון חינם הירשמו עכשיו >

live

לראשונה - קבלת דוח רווח והפסד מלא בזמן אמת

system

מערכת קלה, נוחה ומהירה לתפעול

restaurant business

מודל כלכלי עם הצלחות מוכחות בעסקי הסעדה

business

מתאים לעסקים בתחילת הדרך ולעסקים ותיקים

manage

כלי ניהולי חיוני לקבלת החלטות תוך כדי תנועה

consulting

אפשרות לייעוץ אישי ממומחה לעסקי הסעדה

כל בעל עסק בתחום ההסעדה צריך להשקיע המון זמן, אנרגיות ורגש, אבל לצד זאת חייבים להכניס חשיבה כלכלית למשוואה. מערכת Restcontrol מעבירה לי נתונים מעודכנים בזמן אמת, כך שזה מאפשר לי לפעול ולתקן תוך כדי תנועה. לאחר מכן, מתוך הכרת הנתונים הכלכליים של העסק, כלומר התזרים, קל יותר לתכנן את החודש מתחילתו ואפילו לשפר ביצועים.

אמיר דרדיקמן / בעלים

לפני כשמונה שנים הכרתי את רמי דביר כיועץ ופגשתי לראשונה את השיטה שעליה מבוססת מערכת Restcontrol.
מיד עם תחילת העבודה לפי שיטה זו (חלוקה ועמידה בתקציבים), הבנתי איך ניתן לשלוט בהוצאות ולחלק את ההכנסה כך שבכל חודש נסיים ברווח ובמקרים בודדים לצמצם גרעון באופן משמעותי.

שף יוסי יוריש / כפר מנחם

כמנהל שאחראי על מגוון רחב של תחומים, שאחד מהם הוא ענף ההסעדה, הבנתי שהדינמיקה העסקית/ מקצועית בתחום חייבת להיות כזאת, שלצד איכות חומר הגלם והיצירתיות, צריך לשמור על מסגרת תקציב מאוד מוגדרת, כדי שהעסק יוכל לפעול באופן תקין (רווחי) ולשנים רבות. מערכת Restcontrol מגדירה לי בדיוק את אותן מסגרות תקציב שעל פיהן העסק אמור וצריך לעבוד.

אורי אפשטיין / מזכיר קיבוץ כפר עזה

מערכת ניהול עזרה לי לשלוט על הוצאות העסק בלחיצת כפתור, באמצע סרוויס או בבית, בכל רגע נתון יש לי את האפשרות לדעת מה מצב הוצאות/הכנסות, שליטה בעסק ללא תלות, כלי עבודה מצויין וקל לתפעול, מומלץ.

שף תומר בן חזן / לוז קייטרינג

לייעוץ, לתמיכה ולמידע נוסף, מלאו כאן את פרטיכם ונחזור אליכם

מעוניין לקבל חדשות ועדכונים מהאתר

פרטי התקשרות:

טל. 052-3318308
דוא״ל. info@restcontrol.co.il
מענה טלפוני: א׳-ה׳ 09:00-18:00

הצטרפו לניוזלטר שלנו:

קישורים חשובים:

  • שאלות ותשובות
  • מחירון
  • תנאי שימוש ותקנון
  • מדיניות הפרטיות
  • צור קשר
© 2013 כל הזכויות שמורות לרמי דביר | פיתוח: GBWEB | עיצוב: ענבל סורוקה
https://restcontrol.co.il/wp-login.php?action=logout&redirect_to=https%3A%2F%2Frestcontrol.co.il&_wpnonce=267459d5ca