>אודות
אודות2018-04-30T18:10:25+00:00

אודות מערכת RESTCONTROL

כמעט כל עסק בענף המזון חווה את זה: חומרי גלם, שכר עבודה, פרסום, שיווק, שכ”ד, רו”ח ואפילו הסינרים של הצוות. נראה שההוצאות פשוט לא מפסיקות לזרום, ואי אפשר לדעת איך החודש ייגמר. ובינתיים – חייבים להמשיך לתפעל את השוטף, ולקוות שהשורה התחתונה תהיה חיובית.

נשמע מוכר?

אז מעכשיו חוקי המשחק משתנים בעזרת מערכת RESTCONTROL המספקת בזמן אמת את כל הנתונים המדויקים והעדכניים שכיום כל כך חסרים ונחוצים.

כן, במקום להמשיך להסתמך על תחושות בטן ועל חלקי אינפורמציה, ולגלות, רק בדיעבד, אם העסק עמד ביעדים שלו לתקופה, מעכשיו יכולים מנהלי מסעדות, בתי קפה, בתי אוכל וברים:

  • לראות, בלחיצת כפתור, את סטטוס ההוצאות וההכנסות ברמה היומית, השבועית והחודשית

  • לדעת בוודאות, בכל רגע נתון, האם יש החודש מספיק כסף כדי לשלם את ההוצאות

  • לקבל התראות מיידיות וממוקדות על הצעדים שיש לנקוט כדי לשפר את הרווחיות

ובנוסף – ניתן להשתמש במערכת ככלי תכנון לקבלת החלטות, ולהריץ בה, בקלות ובמהירות, מגוון תרחישים של שינויים במבנה ההוצאות וההכנסות.

RESTCONTROL נבנתה במיוחד לעסקים בענף המזון על בסיס של מודל כלכלי שצבר הצלחות מוכחות רבות מאוד בתחום. המערכת קלה מאוד לתפעול, דורשת תחזוקה של דקות ספורות בלבד ביום, ומתאימה לעסקים בכל הגדלים ובכל השלבים במחזור החיים העסקי:

לעסקים חדשים בתחילת תהליך העבודה (פתיחה לקהל)
לעסקים ותיקים המעוניינים למקסם את הרווחיות הקיימת ולהתייעל
לעסקים הנמצאים בהפסד ורוצים לחולל שיפור דרמטי הן במניעת המשך ההתדרדרות והן בצמצום הגרעון ובמעבר מהפסד לרווח

אודות רמי דביר

Avatar

רמי דביר, מומחה לעסקי ההסעדה, בעל ניסיון של למעלה מ-25 שנים בענף המזון במהלכן הקים וניהל בתי קפה ומסעדות מובילות. בשנים האחרונות מתמקד רמי בייעוץ עסקי, מקצועי וקולינארי לבעלי מסעדות, זכיינים, חברות קייטרינג ומפעילי מטבחים מוסדיים. כמי שצמח מהשטח, היכרותו המעמיקה של רמי עם התחום, מאפשרת לו לזהות את החזון, הצרכים והאילוצים של כל עסק ועסק, ומתוך כך – לבנות עבורו תכנית עבודה מקצועית ומדויקת וללוות אותו בדרכו לתפעול יעיל ואופטימאלי.

פעילות הליווי הפרטני הפרונטלי של “רמי דביר יועצים” כוללת:

בניית תכניות עבודה להקמת עסק מזון:
החל משלב החלום ועד הפעלתו בפועל, עם ליווי עסקי מקצועי של הבעלים.

ייעוץ לניהול חדרי אוכל קיבוציים:
ליווי תהליך הפרטת המזון, ייעוץ למנהל הענף ולמנהלי הקהילה.

ליווי מקצועי: לעסקי הסעדה מכל התחומים.

רישוי עסקים: ליווי תהליך מול הגורמים הרלוונטיים עד להוצאת רישיון.

ייעוץ קולינרי: בניית תפריטים ותמחור מנות.

פיתוח וניהול צוותי עובדים:
הדרכת עובדים מקצועית, הטמעת נהלים, ייעוץ לניהול כוח האדם.

ניהול היקפי: מתן שירותי ניהול לעסקים.

https://restcontrol.co.il/wp-login.php?action=logout&redirect_to=https%3A%2F%2Frestcontrol.co.il&_wpnonce=64816bc1c2